Skandinaviens største inden for brugte trucks

N.C. Nielsen er uden tvivl Skandinaviens største af sin art med mere end 800 brugte maskiner på lager og et salg til virksomheder over hele verden. Vi råder løbende over et variereret og stort udbud af brugte maskiner af mange forskellige fabrikater, der rækker fra palleløftevogne og 1,2 tons gaffeltruck til terminaltraktorer og containermovere.  

Online auktion på seriøst grundlag
Vi lægger afgørende vægt på at være en troværdig og professionel samarbejdspartner på alle områder. Det afspejler sig naturligvis også i konceptet bag vores online auktioner.

Hver enkelt maskine gennemgås grundigt og udstyres med en omfattende deklaration med angivelse af maskintype, årgang, driftstimer, ekstraudstyr og alle tekniske specifikationer. Hvis en maskine har en mekanisk eller funktionel fejl, vil det også fremgå tydeligt af dokumentationen.

Den grundige deklaration understøttes af en visuel præsentation, der er med til at give dig et godt samlet vurderingsgrundlag. Maskinen fotograferes, så du kan se den fra alle vinkler.

 

Kontakt 

Vær opmærksom på, at auktionsvinderen automatisk får en ordrebekræftelse på mail. Alle andre, der har deltaget i auktionen, modtager samtidig en mail med information om, at auktionen er slut, og hvad vinderbuddet blev.

Har du spørgsmål til en aktuel auktion eller auktionssitet, er du altid velkommen til at ringe på 99 83 83 83 eller maile til auktion@nc-nielsen.dk